Holy moly. Het is me wat...

Het heeft me een week slapeloze nachten gekost, maar uiteindelijk heb ik dan toch de juiste persoon getroffen die de juiste informatie op het juiste punt wist te verstrekken.

WE ARE BACK

Er is kneiterveel veranderd, vooral qua uiterlijk. Het oude vertrouwde rode kleurtje is voorgoed verdwenen, en de bediening van het forum is flink anders. Ik ben nog bezig van alles uit te zoeken, maar qua stabiliteit zouden we nu stevig moeten staan.

Op naar de volgende 14 jaar?

9 Oktober meeting tuincentrum Osdorp

Gebabbel, geklets; gezellie !

Moderator: moddereters

Wendym
manusje van alles
manusje van alles
Berichten: 487
Lid geworden op: wo 15-apr, 2009 13:28
Locatie: waddinxveen

9 Oktober meeting tuincentrum Osdorp

Bericht door Wendym » wo 05-okt, 2016 21:47

Verzamelen om 10.50 uur voor de deur, aanmelden NIET nodig. Speciaal voor de Minidorpclub gaat tuincentrum Osdorp een uur eerder open. Zorg dat je op tijd bent zodat je mee naar binnen kan, want voor overige klanten gaan de deuren pas om 12.00 uur open. We drinken eerst met z’n allen koffie in het tuincafé, en gaan vervolgens met z’n allen het dorp bekijken en zeer waarschijnlijk de nodige aankopen doen. Er is geen eindtijd aan deze meeting, iedereen kan zelf bepalen wanneer hij of zij vertrekt. Traditie getrouw is dit jaarlijks het eerste Tuincentrum bezoek van de MinidorpClub. Het is altijd een zeer geslaagde en gezellige meeting. Daarbij komt dat TC Osdorp de items redelijk gunstig geprijsd heeft.Osdorperweg 247, 1069 LL Amsterdam

Tot dan!

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten